Skademekanismer - Workshop

Anmälan öppnar torsdag 2/9 kl 10.00 och stänger 3 veckor innan kurstillfället. Deltagarantalet är begränsat, IPS ges möjlighet att kvotera mellan medlemsföretagen. Deltagande är kostnadsfritt för anställda i IPS medlemskrets, men vi tar ut en avgift på 1000 kr om du uteblir, eller om du avbokar mer än 24 timmar efter att du fått bekräftelsen att du fått en definitiv plats. Står kursen som fullbokad, anmäl dig då till reservplats, du kommer att bli kontaktad om en plats blir tillgänglig.  

Länk för att ansluta mailas till alla som fått plats. Utomstående är välkomna i mån av plats, avgiften är då 3 500 kr. 

 

Skademekanismer - Workshop

Vid denna workshop inbjuds de som tidigare deltagit i teoridelen av kursen Skademekanismer (se nedan), eller har motsvarande kunskaper sedan tidigare, till Dekra's materiallab i Göteborg. Deltagarna får ta med egna problem och materialprover som diskuteras och kompletteras med fler exempel på skademekanismer från Dekra's skadebank.

Den 28 oktober kl 8-12 hålls en kondenserad teoridel av den tidigare endagskursen Skademekanismer, digitalt via Teams. Halvdagen ger en översiktlig inblick i vilka skador som förekommer på trycksatta utrustningar och vad som driver dessa skador. Läs mer om det samlade kursinnehållet (teori + workshop) här.