Kalendarium

Här finns IPS kurser och seminarier ("Interna") samt andra evenemang ("Externa") inom processäkerhetsområdet som kan vara av intresse för IPS medlemmar. Om du känner till evenemang som kan vara aktuella för listan - hör av dig till föreståndaren.

 

Interna Externa
24
Jan

Lärande av händelser

IPS stora årliga evenemang, workshop om lärande av händelser, blir helt digital även denna gång. Det blir föredrag om  inträffade olyckor/tillbud och systematik för utredning och lärande. Specialtema denna gång är "samlad analys av ett större antal incidenter och avvikelser (större eller mindre) i en organisation".

14–15
Mar

Årsmöte med seminarier

Det blir seminarier på eftermiddagen 14/3 och förmiddagen 15/3, middag på kvällen den 14:e och årsstämman på eftermiddagen den 15:e.

Save the date!

31–1
Jan–Feb

Cisterndagarna

”Välkommen till Cisterndagarna 31 januari-1 februari 2023!”

Under två dagar diskuterar vi aktuella frågor och utmaningar inom cisternbranschen. Vi blickar framåt med fokus på framtidens drivmedel och diskuterar vilka nya krav alternativa bränslen kommer ställa på cisterner. Vi tittar även närmare på ny teknik och vilka möjligheter som finns, hur du minskar risken för olyckor samt ger dig kunskap om aktuella lagkrav. Dessutom finns gott om utrymme för att nätverka och knyta värdefulla kontakter på myndigheter och företag. Ange koden CisterndagarnaVIP10 vid bokning för att erhålla 10% rabatt. Se hela programmet och anmäl dig här

1–2
Feb

Processäkerhet för industrin, 15 högskolepoäng

Kursen, som ger en fördjupad kompetens för yrkesverksamma inom industrin, återkommer 2023 med start 1-2 februari! Det är kvartsfart under 1 läsår, tre fysiska träffar á 2 dagar, ett antal digitala träffar samt inlämningsuppgifter.  

Läs mer här!