Seminarium om lärande av händelser

Den 30 Januari är det dags för ”Lärande av händelser”, vårt årliga seminarium, denna gång på Mittuniversitetet i Sundsvall. Det blir intressanta föredrag, diskussioner och erfarenhetsutbyten om inträffade händelser, systematik för utredning, erfarenhetsåterföring och lärande. Preliminärt program bifogas (länk).

Alla anställda i medlemsföretag/-organisationer är välkomna! Passa på att uppleva riktig vinter, ni som bor i Södra Sverige☺. Det blir även direktsändning via webben för den som inte kan/vill resa till Sundsvall.

Dagen innan är alla välkomna till Nouryon Pulp and Performance Chemicals i Stockvik strax utanför Sundsvall, på studiebesök. Samling kl 12.00 för gemensam lunch. Därefter presentation av verksamheten (inklusive processäkerhetsaspekter) och en rundtur i fabriken (inklusive labbyggnaden, Kloratfabriken och Expancelproduktionen). Avslutning kl 15 ca.

Kontakta mig gärna om du kan tänka dig att bidra med en kortare presentation (10-15 min). Det behöver inte vara något med stora konsekvenser. Man kan lära stort av små händelser också!

Boka dessa dagar och anmäl Dig gärna redan nu. Skriv "Deltar via webben" under "Övriga kommentarer" om så är fallet. Sista dag för anmälan är måndag 20/1. Deltagande är kostnadsfritt för alla anställda i medlemsföretag/-organisationer. Observera att det är separata anmälningar till seminariet respektive studiebesöket.

Sprid denna information till alla som kan vara intresserade i Din organisation!