Säker processdesign

Anmälan öppnas 13/4 kl 10.00. Första reservledet från föregående kurs har förtur, dessa blir informerade innan anmälan öppnas.

Kursen hålls två förmidagar kl 8-12.

Detta blir det andra tillfället för denna nya kurs. Programmet är inte helt klart, men kursen kommer att utgå från den nya handledningen med samma namn. Kursledare är Jonas Rudling, pidab. Preliminär information finns nedan.

Anmäl dig redan nu, anmälan stänger 3 veckor innan kurstillfället. Deltagarantalet är begränsat, IPS ges möjlighet att kvotera mellan medlemsföretagen. Deltagande är kostnadsfritt för anställda i IPS medlemskrets, men vi tar ut en avgift på 1000 kr om du uteblir eller avbokar 24 timmar efter att du fått bekräftelsen att du fått en definitiv plats. Står kursen som fullbokad, anmäl dig då till reservplats, du kommer att bli kontaktad om en plats blir tillgänglig.  

Länk för att ansluta mejlas till alla som fått plats. Utomstående är välkomna i mån av plats, avgiften är då 3 500 kr. 

 

Säker processdesign

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som på olika sätt arbetar med att förebygga olyckor i processindustrier, och som vill öka sin förståelse för processdesignens betydelse. Målgruppen kan vara personal (även chefer) som utifrån olika aspekter arbetar med detta – drift, underhåll, hälsa-säkerhet-miljö, processteknik, design och projekt.

Förkunskaper

Praktisk erfarenhet från processindustrin är bra att ha i grunden, och gärna en ingenjörsutbildning. Det är en fördel att först ha gått IPS kursen "Introduktion till processäkerhet" (lärarledd eller webbkurs).

Omfattning

Kursen omfattar ca 8 studietimmar och består av föreläsningar och övningar i mindre grupper.

Innehåll

Detta blir det andra tillfället för denna nya kurs. Programmet är inte helt klart, men kursen kommer att utgå från den nya handledningen med samma namn. Kursledare är Jonas Rudling, pidab. Mer information kommer.

Kursledare

Jonas Rudling, Pidab

Kursmaterial

IPS Handledning Säker processdesign


Fullbokad

Du kan anmäla dig till reservlistan. Du kommer då bli kontaktad om du får en ordinarie plats.