IPS 25 år - Jubileumsseminarium!

Temat är ”forskning, utveckling, framtid”. Vi ska fira allt som IPS har åstadkommit sedan starten 1994, samtidigt som vi tar avstamp för fortsatt utveckling. Lunds Tekniska Högskola är ledande när det gäller forskning och utbildning inom risk och säkerhet i Sverige. Inriktning specifikt mot processäkerhet är begränsad i nuläget, men vi tror att det som presenteras kommer vara mycket intressant och relevant för alla som arbetar med processäkerhet.

Ladda ned seminarieprogrammet här

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla anställda i IPS medlemskrets samt studerande vid LTH och särskilt inbjudna. Antalet platser är begränsade. Middagen är endast för IPS medlemmar och särskilt inbjudna. 

Anmälningstiden har gått ut. Mejla anmalanips@demogroup.se angående restplatser, eventuella förhinder och andra praktiska frågor.

Ett antal rum är reserverade på Hotell Finn i Lund, med rabatterade priser. Du bokar direkt via hotellet, ring 046-280 63 00 och ange "IPS, bokningskod 641455". Priset är då 1 205 kr/natt 15-16/10 och 1 250  kr/natt 16-17/10, inkl moms och frukost.